A szlovák bajnoki címet megszerző komáromi röplabdacsapat tagjait és vezetőségét fogadta városunk elöljárósága és az önkormányzat sportbizottságának elnöke. A szívélyes hangulatú találkozón Keszeg Béla polgármester a város nevében köszönetét fejezte ki a csapat tagjainak, hogy méltó módon képviselik és öregbítik Komárom hírnevét. Egyben kiemelte, hogy mindez nem valósulhatott volna meg Ferencz László, a klub elnökének győzelembe vetett kitartó hite és erős akarata nélkül.

A bajnoki aranyérem mellé a város szimbolikusan egy újabb éremmel járult hozzá, pontosabban egy csokiéremmel, amely városunk egy nemzetközileg is elismert kézműves műhelyében készült. A találkozón elhangzott, hogy a komáromi röplabdacsapat fennállásának egyik legsikeresebb idényét tudhatja maga mögött.

A bajnokok köszöntése egy közönségtalálkozóval fejeződött be a Klapka téren, ahol a lelkes szurkolók nemcsak fotózkodhattak és beszélgethettek a csapat tagjaival, de autogramkártyákat, posztereket és pólókat is beszerezhettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük