A Kikötő – Polgári Szalon 2023. október 4-én, 18 órai kezdettel RÉV-Magyar Kultúra Házában tartja soron következő beszélgetős rendezvényét, melynek vendége Kudlik Júlia, újságíró, televíziós műsorvezető, bemondó, a Magyar Televízió örökös tagja. Az est házigazdája Bödők Gergely történész.

Hogyan él benne gyerekkora és miként lett televíziós? Milyen volt először élő adásba kerülni? Megbánta-e valaha, hogy sikeres felvételije ellenére otthagyta a színművészeti egyetemet? Kik voltak a legkedvesebb pályatársai és mit köszönhet nekik? Hogyan élte meg azt a sikert és népszerűséget, amiben évtizedekig osztályrésze volt? Tényleg úgy gondolja-e, hogy minden, ami velünk történik, a javunkra válik? Hogyan győzhetünk önmagunkon és létezhetünk harmóniában? Milyen volt, amikor elbocsátották és mikor tette túl magát a történteken? Hogy telnek ma a mindennapjai?

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 390 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánljuk fel. Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek!