Nem közömbös Neked mások sorsa? Tulajdonodban van veterán autó vagy veterán motor? Részt szeretnél venni valami más akción, mint az egyszerű, már-már hétköznapinak számító veterán találkozón?


Ha minden kérdésre IGEN-nel válaszoltál, akkor ez számodra a LEGJOBB IDŐ és a LEGJOBB HELY egy teljesen új kalandra. Ugyanis alkalmat kínálunk, hogy megmérettesd a saját és a járműved képességeit. Nem utolsó sorban nagyon fontos szerep jut a kocsi vagy a motor legénységének második tagjának – a te navigátorodnak.


A Komáromi Veteránjármű-kedvelők Baráti Tárasága készített számotokra egy karitatív jellegű érdekes és izgalmas versenyt, mégpedig az úgy nevezett „másodperces rallyt”. Minden veterán jármű legénységének közvetlen a rajt előtt kiosztjuk az egyes ellenőrző pontok listáját („itenerárt, road book-ot” a check pontokról). Minden kis csapat feladata megállni ezeken a pontokon és teljesíteni egy tudással kapcsolatos kérdést és egy ügyességi feladatot. Ezen a Rallyn a hangsúly nem a gyorsaságra van fektetve, hanem a
check-pontokon elért pontszámokra.


Mi, Szervezők előkészítettünk számotokra egy érdekes útvonalat, amellyel végigvezetünk a komáromi
és részben az érsekújvári járáson. Az idő úgy van meghatározva, hogy legyen időtök gyönyörködni a
tájban. Bővebb tájékoztatás a www.kphv.sk weboldalon.